office@gobo.ro +4 0722 673 830

Transfer VHS – DVD

Transfer VHS - DVD

DVD -ul reprezinta solutia optima de stocare a informatiei, in cazul de fata amintirile de nepretuit filmate pe casete VHS, VHS C, mini DV, pe termen nedeterminat.
Este rezistent, ocupa spatiu putin, se poate arhiva si personaliza usor.

In timp amintirile Dumneavoastra stocate pe medii analogice se degradeaza si riscati sa pierdeti ireversibil posibilitatea de a le retrai vizionandu-le si de a le transmite mai departe generatiilor urmatoare.

Banda magnetică este confecționată din materiale sensibile la umiditate, praf, accidente, schimbări de temperatură și chiar simpla trecere a timpului. Cea mai bună metodă de a vă proteja înregistrările un timp îndelungat este să le transformați in format digital.

Cei mai mulți dintre noi au casete video VHS înregistrate cu peste 15 ani în urmă. Cel mai probabil acele casete s-au deteriorat deja, iar calitatea video nu mai este aceeași ca în momentul în care au fost filmate. Riscul ca aceste casete să se degradeze ireversibil este foarte mare! Nu așteptați ca acest lucru să vi se întâmple și Dumneavoastra!

Serviciile de transfer video pe DVD se adreseaza persoanelor fizice sau juridice din Romania, indiferent de localitatea de domiciliu. Noi ne desfasuram activitatea in Bucuresti, clienții care domiciliaza în alt oraș ne pot trimite casetele VHS, VHS-C sau mini DV prin curier rapid, noi transferam pe DVD sau alt mediu digital convenit si le expediem Dv.

Echipament si mod de lucru:

1. Transfer VHS, VHS C, mini DV – DVD fara editare  – 25 RON ora de material

-placa de captura profesionala MATROX RT.X100
-rezolutie 720×576 PAL, 720×480 NTSC
-sunet AC3 stereo
Materialul capturat este codat video MPEG2, maxim 7Mb/s sunetul AC3.
DVD-ul nu are capitole si porneste automat la introducerea in unitate. Materialul video nu este editat (sterse desincronizari, puse tranzitii intre scene, corectii de culoare etc.)
Pe DVD se inscriptioneaza maxim 1.5 h (single layer) sau 3 ore (double layer) de material, pentru a pastra calitatea.
Marginile negre (din lateral) si cursa inversa din partea de jos a imaginii (acestea se pot vedea doar la redarea pe PC) nu sunt inlaturate.

2. Transfer VHS, VHS C, mini DV – DVD cu editare  – 50 RON ora de material

-placa de captura profesionala MATROX RT.X100
-rezolutie 720×576 PAL, 720×480
-sunet AC3 stereo
Captura se face in format avi, Matrox DV, sunet stereo, 16 bit, 48kHZ
Materialul video se va edita (se sterg desincronizarile, intreruperile, se adauga tranzitii intre scene – acolo unde este cazul, corectie de culoare daca este necesar).
Marginile negre laterale si cursa inversa din partea inferioara a imaginii vor fi inlaturate
DVD -urile au meniu personalizat si capitole.
Pe DVD se inscriptioneaza maxim 1.5 h (single layer) sau 3 ore (double layer) de material, pentru a pastra calitatea.

3. Transfer VHS, VHS C, mini DV – Hdd fara editare  – 30 RON ora de material

Celor care doresc sa isi editeze personal materialele noi le putem captura si salva pe HDD sau alt mediu de stocare ce permite lucru cu fisiere mari. Cu aproximatie o ora de material video-audio are 14 GB.

-placa de captura profesionala MATROX RT.X100
-rezolutie 720×576 PAL, 720×480
-sunet AC3 stereo
Captura se face in format avi, Matrox DV, sunet stereo, 16 bit, 48kHZ.